Koselig at du stakk innom - velkommen tilbake!

tirsdag 24. mai 2011

Oppgradering...

Plassbesparende tiltak, checked!

Spisesalongen vi hadde har fått nye eiere - og nytt (brukt) er på plass. Bordet er kjøpt på Team Albania butikken, og passer perfekt inn i den lille stuen vår. Mor og far har fått hver sin hvite stol og Lukas har fått "mer gulv". Alle er fornøyde!

Bordet gjør også sin nytte som "syverksted". I går var maskinen i gang igjen, og resultatet ble et par luer. Liker syprosjekter som kan gjøres unna i en fei, så flere luer blir det nok! Kanskje en str. mindre eller to neste gang ;)






En minikommode kjøpt på loppis har fått en oppgradering, og er nå fylt med sysaker. Synd jeg ikke tok bilde før jeg startet, for den var godt brukt - til fargestifter på et eller annet barnerom. Skuffene har fått beholde litt av sjarmen...




Det er flere barn som har fått seg fargestifter... og som nok kommer til å sette litt spor her og der. Gøy er det iallfall!



Ta ta... :)

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med nytt bord. Kjekt med gjenbruk!!
    Du er så flink både med sying og "tapetsering".
    Likte å sjå Lukas med fargeblyantar. Vert nok mange fine teikningar no framover. Hels begge gutane dine frå meg.
    Tante Ingvild

    SvarSlett
  2. Visste ikkje at du hadde sydd den huå sjøl... Den va jo kjempefine!!Du e jo barra mrs. kreativ :D Kjempekjekt å se prosjektene!

    SvarSlett
  3. Mindre bord og mere gulvplass; helt topp for både liten og stor! Gøy å se utslag av dine kreative evner, Trude, som innslag på bloggen ;-D
    Og kjempespennende at Lukas også får prøve seg. Maling drev han jo med allerede sommeren 2010!
    Hilsen mormor til modellen med den fine lua

    SvarSlett