Koselig at du stakk innom - velkommen tilbake!

fredag 29. oktober 2010

Playmobil!

Da er Lukas blitt innehaver av sin første Playmobil leke! Jammen på tide, gutten er jo blitt 8 måneder! ;) Produktkatalogen var så spennende at han nesten spiste den opp!

Butikken i Kragerø er faktisk den eneste rene playmobilbutikken i Europa! Fetter Isac på ca. 3,7 år har vært ihuga fan en god stund allerede og nå er lille Lukas smittet... (vel, vel... iallfall mor og far, hehe). Kjenner jeg begynner å glede meg til julehandel :)



En kul liten cabriolet - med etter hva jeg kan se en DAME figur bak ratttet. Joda, det stemmer at det var pappa Thorbjørn som gjorde innkjøpet... ;)

4 kommentarer:

  1. Den gule bilen var billigst, derfor jeg kjøpte den. Ikke pga av dama som satt oppi! Blir spennende å se om Lukas blir like hekta som Isac! Thorbjørn

    SvarSlett
  2. Åhhhh, så herlig!!! Bra med en dame bak rattet da..., da vil sikkert Sara også leke med det etterhvert;-) heheh.. Skjønne bilder av Lukas!! Tante love you!! Smask..

    SvarSlett
  3. Ja, Kragerø kan lokke med litt av hvert! Så, skjønne Lukas Theo, ta gjerne en tur igjen, både til Playmobutikken og til mormor og morfar på Nautebakken :-)

    SvarSlett